" Nye " skapdører på kjøkkenet og verdens styggeste benkplate.

Hei igjen :)

I dag har det vært både inne og ute vær. Først på dagen så var det kjempe fint sommervær. Men i ettermiddag så ble det skikkelig grisevær med regn og vind. Men fikk utnyttet dagen både ute og inne :) Så da ble det først grilling sammen med de snille naboene.....å da griseværet satte inn så ble det "nye" skapdører på kjøkkenet mitt :)

Har brukt en gardin som jeg fant på loppemarked til å kle dørene med.

Har to slike glasskap i kjøkkeninnredningen min.

Blir flere forandringer på kjøkkene etter hvert. Men har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg vil ha det enda. Men jobber med saken ;) Har et stort kjøkken med masse kjøkkeninnredning som jeg er fornøyd med. Men det som ødelegger hele kjøkkenet er benkplata. Den er jeg overhode ikke fornøyd med. Så den skal jeg skifte så snart jeg får mulighet til det. Synes liksom ingenting blir fint sammen med den benkplata der.Men som sagt....jeg er igang med å fornye kjøkkenet. Så en vakker dag skal dette bli mitt drømmekjøkken :))

Ha en fortsatt fin kveld videre :)

-Klem-

3 kommentarer

Idailbraten

06.06.2011 kl.23:23

Oi det ble jo kjempe fint :)

Artig med litt annet enn vanlig :D

kjempelykkeligmamma

06.06.2011 kl.23:31

Idailbraten: Tusen takk :)

Gøy å se at det er så lite som skal til for å forandre ting til det bedre :)

Idailbraten

06.06.2011 kl.23:59

Ja. Har man fantasien i orden. er det mye spennende man kan prøve seg på :)

Men det ble lekkert :)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits