Bjørkehjerte =)

Hei igjen =)

I dag har jeg fått gjort masse. Har ordnet til bursdagselskap for sønnen som blir 6 år i morgen, vært på en koselig avsluttning for 7.klassen,vasket masse klær, vært på handlerunde,gjort lekser med barna og så fikk jeg tid til å lage meg et bjørkehjerte som nå henger i yttergangen min =) Deilig med slike dager der man får gjort masse =)

Hva synes dere om bjørkehjertet mitt?

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdagskveld =)

-Klem Tove-

4 kommentarer

landlivets

15.06.2011 kl.09:59

Så flink du er:) Ha en fin dag!:)

kjempelykkeligmamma

15.06.2011 kl.10:40

landlivets: Tusen takk,så koselig å høre =)

Ha en fin dag du også =))

Linda

25.06.2011 kl.00:07

Du e så flenk Tove :) Du må vis mæ koss man lage sånn bjørkehjerte ein gång, når æ får mæ eget hus :)

kjempelykkeligmamma

25.06.2011 kl.00:13

Linda: Tusen takk =) Koselig å hør ja =)

Ska vis dæ koss man lage de ja....kjæmpe lett å lag sjø =) Men du trøng no itj å vent te du får dæ eget hus da...du kan no ha et der du bor no å vettu. De e jo flyttbart så da tar du de bare me dæ den dan du vinn i lotto å kjøpe eget hus =) Satse på at du vinn i hælga vettu...æ ha no iværtfaill tænkt å voinne i hælga =))))

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits