Ferdig med to av fire.

Hei =)

I dag startet dagen med et koselig besøk hos ei veninne. Så ble det å dra hjem å gjøre litt husarbeid før vi dro på skoleavsluttning for 2. klassen. En trivelig avsluttning i fjæra med grilling=) Så nå er vi ferdig med to av fire avsluttninger. En i morgen for hele skolen og den siste på onsdag. Da er det sommerfest i barnehagen=)

Kjenner det skal bli litt godt med sommerferie nå. Bare kose oss =) Har ikke planlagt noe ferie i sommer. Men tar ting litt på sparket. Er ganske inpulsiv av meg så plutselig så kan jeg finne på å ta med meg gjengen på tur =) Eldste datter skal reise alene med fly ned til Oslo for første gang på besøk til min bror. Det blir spennende for både henne og meg. Kan tenkes at det er jeg som gruer meg mest. Men går nok helt sikkert bra =)


Her koser gjengen seg med pølser og minihamburgere =) Bare eldstemann som mangler. Han ville heller være sammen med venner.

Ha en fin kveld =)

-Klem Tove-


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits