Har begynt med sjenken =)

Heisann =)

Nå er jeg kommet godt i gang med å pusse ned sjenken min. Den var i utgangspunktet svart men malt hvit da jeg kjøpte den. Malinga har begynt å flakke av så må pusse den helt ned for så å male den hvit igjen =) Skal også lage hyller i de rommene nederst. I det midterste rommet skal det være to vinhyller. Men har en del  igjen på den før jeg er ferdig da =) Går alt etter planene så tror jeg den kan bli ganske fin =) 

Ha en fin dag =)

-Klem Tove-

4 kommentarer

anngjertrud

21.06.2011 kl.11:17

den blir nok kjempefin :)

kjempelykkeligmamma

21.06.2011 kl.16:17

anngjertrud: Tusen takk =)

Ha rn fortsatt fin dag videre =)

landlivets

21.06.2011 kl.22:27

Så fin den blir.. Har også en del prosjekter som ligger og venter på meg:)

Stå på!:)

kjempelykkeligmamma

21.06.2011 kl.23:05

landlivets: Godt å høre =) Tusen takk =)

Gøy med slike prosjekter. Har enda flere ting jeg skal begynne på etter sjenken er ferdig =)Du får ha masse lykke til med dine prosjekter. Håper du legger de ut på bloggen din etterhvert =)

Ha en fortsatt fin kveld =)

-Tove-

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits