Klarer ikke helt å bestemme meg....

God kveld =)

Ja nå sitter jeg her å grubler igjen. Noe jeg har grublet på LENGE. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal male spisestubordet og stolene hvite. Det som holder igjen for å male de er at de er gamle å tatt ganske godt vare på. Men det som gjør at jeg vil male de er at jeg synes de er for mørke. Tror de kan bli fine i hvitt. Hadde vært fint å høre hva dere synes =)

 

Tror dere det blir fint med hvit ?

 

Ønsker dere en fortsatt fin St.hans =)

-Klem Tove-

6 kommentarer

Hei! Jeg kan forstå at du synes de er noe mørke, men jeg ville ikke ha malt dem. De ser veldig fine ut. Jeg har selv en del mørke møbler. De har jeg hatt i mange år, og er fremdeles veldig godt fornøyd med dem. Jeg er glad i hvite møbler også, og har mange av dem. Det som er fint er at hvite og mørke møbler lett lar seg kombinere synes jeg. Det kan bli litt kjedelig med bare hvite møbler, siden det virker som om "alle" har kun det nå for tiden. Jeg merker at mitt store, mørke spisebord blir for mørkt og stjeler for mye lys uten duk på. Derfor ligger det alltid en hvit, heldekkende duk på bordet. ("Magisk duk" som jeg kaller det i ett av innleggene mine). Det samme gjelder salongbordet. Med en hvit, heldekkende duk vil kun noe av bena på bordet synes, og det er et mye billigere og mindre tidkrevende tiltak enn hva maling gjelder. Stolene dine har jo kun en mørk "kant", og ser ellers ganske lyse ut. Fin blogg du har forresten!

Lite hi

24.06.2011 kl.10:19

Vanskelig valg! Jeg tror at før eller siden blir vi lei av alt det hvite - derfor er jeg veldig forsiktig med hva jeg maler av mine "gammle skatter" ;- ) Jeg tror også møblene dine blir flotte dersom du maler de, men de er jo flotte nå også. Fint med litt kontraster ? Uansett hva du velger, lykke til!

kjempelykkeligmamma

24.06.2011 kl.20:45

Sofies Villa (Hanne: Tusen takk for gode råd =) Det er sant som du sier at hvite og mørke møbler lett lar seg kombinere. Har en hvit heldekkende linduk etter min mormor som jeg bruker på spisebordet. Jeg er veldig glad i kontraster å har en del andre hvite møbler....så blir vel til at jeg beholder spisebordet slik det er=)

Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld =)

kjempelykkeligmamma

24.06.2011 kl.20:51

litehi: Tusen takk for ditt svar =) Har bestemt meg for å beholde de slik de er. Har jo en del hvite møbler og er veldig glad i kontraster.

Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld =)

30.06.2011 kl.20:35

kan jo alltids ha hvite trekk over :)

kjempelykkeligmamma

30.06.2011 kl.21:01

Anonym: Har tenkt på det...men får se om jeg får tid til å sy dem =)Hadde sikkert blitt fint med hvite trekk ja =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits