Hvitt bjørkehjerte

God kveld =)

Nå har jeg laget meg enda et bjørkehjerte. Fikk litt dilla på å lage de. Å så var de jo så gøy å lage + at de er ganske enkle å få til =) Men med dette hjertet fikk jeg lyst til å prøve noe nytt. Jeg har sprayet det hvitt. Skal dekorere det med ei grein lerkekongler og noen tørkede roser. Her kommer noen bilder av forskjellige måter jeg har plassert greina og rosene.Ble tomt for spray så skal sprayes litt til når jeg har kjøpt mer =)

 

Hva synes dere?

Hvilken burde jeg gå for?

Ha en flott kveld videre=)

-Klem Tove-

7 kommentarer

Lite hi

27.06.2011 kl.21:43

kjempeflott :) Jeg ville valgt nr 3 fra toppen.

Anne - mamma til Julie <3

27.06.2011 kl.22:13

det blir kjempelekkert :) så flink du er
Flotte alle sammen.

Det geniale er jo at hjertet kan varieres med pynt alt fra årstid til årstid. Den med lerkegrener og kongler må jo passe perfekt til jul da. Den med bare roser på så jo virkelig sommeraktig ut. (Høst = lyng eller gule/røde/orange blader for meg, og våren forbinder jeg med krokus). Du har virkelig et "evighetshjerte" der.

kjempelykkeligmamma

28.06.2011 kl.08:15

litehi: Tusen takk =)

kjempelykkeligmamma

28.06.2011 kl.08:17

Anne: Tusen takk =)

kjempelykkeligmamma

28.06.2011 kl.08:24

Sofies Villa (Hanne: Tusen takk for tipset =) Jeg hadde ikke tenkt så langt at jeg ikke behøver å lime fast rosene og konglene. Men det var jo kjempe smart=) Da har jeg et hjerte til alle årstider =)

Anne - mamma til Julie <3

28.06.2011 kl.17:22

SV: bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits