hits

Veggen på spisestua mi trenger hjelp!!

Heisann =)

I dag har jeg møblert om på stua. Er ikke så stor denne stua mi så har ikke veldig mange muligheter til å få plassert ting slik jeg ønsker. Men ble ganske fornøyd med resultatet. Veggen bak spisestua mi må gjøres noe med. Ble veldig mørkt der. Håper dere har noen tips og råd hva jeg kan gjøre med den veggen. Slik ser det ut nå:

En lysekrone skal henges opp over bordet. På veggen har jeg tenkt kanskje et stort speil ville ha sett fint ut. Men hvilken farge på speilet tror dere blir finest? Kanskje det gjør seg med en lysestake på hver side av speilet? Eller har dere noen andre forslag enn speil som kan bli fint på denne veggen?

Ha en fin kveld videre =)

-Klem Tove-

4 kommentarer

Fint bord med fin pynt på, men veggen var mørk ja. Skal du ha ny tapét der, eller tenkte du å beholde veggen slik den er? Er det bare den ene veggen som har slik tapét? Hvis det er tilfelle så er det jo ikke så omfattende å skifte den ut. Men, den var jo fin også. (Dilemma). Et fint, stort speil høres lurt ut synes jeg. Speil forstørrer jo et rom. Til den tapéten ville jeg valgt et speil med hvit ramme rundt, men det avhenger jo litt av hvilke rammer du har på andre ting på veggene.Lysestake på hver side av speilet vil sikkert bli fint. En annen bakgrunn kunne vært noen store bilder, f.eks. 3 eller 4, med hvit ramme, mye hvitt inne i bildene og helt enkle motiver. Det ville sikkert både lyse opp og roe ned den mørke veggen. Blir spennende å se hva du gjør ut av det. Håper du kommer med flere bilder.

LiteHi

29.06.2011 kl.22:40

Jeg tenker det hadde vært flott med et stort speil eller et stort bilde med sølvramme:) Det blir nok flott med lyskrone over bordet som du skrev du hadde planer om :)

Lyngrabben

30.06.2011 kl.20:28

litehi: Tror jeg har bestemt meg for et stort speil=) Får hengt opp lysekrona på lørdag....gleder meg=)

Ha en fin kveld=)

Lyngrabben

30.06.2011 kl.20:33

Sofies Villa (Hanne: Skal beholde veggen slik den er en stund til. Men har planer om å legge smartpanel i hele stua etterhvert. Er bare denne veggen som har slik tapet. Har bestemt meg for å ha et stort speil der. Det er som du sier at speil forstørrer rommet. Å med denne lille stua så blir det sikkert den beste og fineste løsningen=)

Ha en fin kveld =)

Skriv en ny kommentar