Lysekrona er hengt opp.

God kveld =)

Har vært lite blogging på meg de siste dagene. Mange jern i ilden for tiden =) Og så har lillegutt vært syk denne uka. Luftveisinfeksjon....igjen.  Men er mye bedre nå =) I dag kom lysekrona på sin plass over spisestubordet =)) Men uten lys så langt. Må ha to ledningsbiter for å få koblet til strømmen. Det blir fikset i morgen =) Så da er det bare speilet på den mørke veggen som mangler. 

Ha en fin fredagskveld =)

-Klem Tove-

6 kommentarer

Lite hi

01.07.2011 kl.21:59

Det var en liten og søt lyskrone :) Det ble koselig! Da mangler det bare speil / bilde på veggen bak der:)

kjempelykkeligmamma

01.07.2011 kl.22:33

litehi: Tusen takk =) Tror ikke jeg kan ha en større lysekrone da stua er veldig liten. Synes rommet virker mindre med ting som henger ned fra taket. Men når jeg får opp et speil på den mørke veggen så blir stua virkende større og da får jeg se om jeg kan ha en større lysekrone=)
Den var søt! Blir morro å se når speilet kommer opp!

Anne - mamma til Julie <3

02.07.2011 kl.09:09

så fint!

kjempelykkeligmamma

02.07.2011 kl.13:27

Anne: Tusen takk =)

Ha en fin lørdag =)

kjempelykkeligmamma

02.07.2011 kl.13:29

Sofies Villa (Hanne: Tusen takk =) Tror det blir fint når speilet kommer opp. Har ikke funnet et jeg liker enda. Men blir vel etterhvert =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits