Ballerinasko

Var inne på bloggen til Renate\s kreative hjørne i kveld å fant noe som var kjempe lekkert =)Hun hadde laget "gamle" ballerinasko. Da jeg har to døtre som går på ballett og dans var jeg snar med å finne frem deres gamle ballettsko som er for små. Slik ble de:
Har hengt de opp på nettingtavla over sjenken.

-Klem Tove-


4 kommentarer

Renate`s kreative hjørne

02.07.2011 kl.23:31

Så herlig :) Det ble kjempe fint! Så gøy at jeg kunne inspirere deg og at de faktisk har en historie :)

kjempelykkeligmamma

02.07.2011 kl.23:42

Renate`s kreative hjørne: Tusen takk =) Ja det er ekstra gøy når de har en historie. Det er min datter på 7 1/2 år som har brukt disse. Hadde det ikke vært for at jeg tittet innom bloggen din så hadde jeg kastet disse og de andre jeg har.

Ha en fortsatt fin kveld =))

Mari

03.07.2011 kl.13:45

så fint! ^^ jeg prøvde å overtale mamma til å gjøre det samme for noen år siden fordi det ser så fint ut. Det dumme var at jeg aldri hadde danset klassisk ballett, haha :)

kjempelykkeligmamma

07.07.2011 kl.22:41

Mari:Du får prøve å overtale henne igjen =) Sikkert noen som har gamle ballerinasko du kan få =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits