Tror grått blir fint

Heisann =)

I dag har det vært en kjempefin dag med deilig vær og snille barn =) Kan ikke bli bedre =) Naboen og jeg tok med oss de minste ungene å gikk en tur til barnehagen for å leke. Kjempekoselig =) Også ble det jo en fin trimtur på oss mødrene =)

I kveld har jeg begynt å spraye en stråkiste som jeg har garnet mitt i. Den skal bli grå. Har ikke sprayet noe i grått enda, men tror den blir fin. Gøy å prøve andre farger enn bare hvit også.


Dette synes lillegutt var gøy <3Min gode nabo gir sin datter mere fart <3Solstrålen vår <3To gode venner i sandkassa <3Denner er svart. Ser egentlig litt grå ut i lysetHar begynt å spraye den grå

Gikk tom for spray så må spraye videre i morgen


Ha en super kveld videre =)

-Klem Tove-

2 kommentarer

Dette blir snadder! Helt enig, ALT kan jo ikke være hvitt. Jeg synes du gjorde et klokt valg der.

kjempelykkeligmamma

18.07.2011 kl.21:44

Sofies Villa (Hanne: Flott å høre at du tror dette blir bra =) Var litt usikker på hvordan denne gråfargen var men ser veldig lovende ut så langt =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits