hits

Kosedag =)

God kveld =)

Har vært en lang men utrolig koselig dag sammen med barna <3 Barna og jeg har vært på Værnes å sendt eldste datter på flyet til Oslo. Hun skal være en ukes tid til min bror. Dette er hennes første reise med fly. Synes hun er tøff som reiser alene på sin aller første flytur <3 Så nå sitter hun i Kongsberg å bare koser seg <3

Vi andre kom hjem ganske sent. Ble en tur innom forskjellige steder. Måtte jo en tur på Ikea da jeg var i nærheten. Ble kjøpt noen et par kurver til mor og  plastkopper og småting til barna der. Ble en skikkelig kosedag for barna i dag <3 Mor har også kost seg masse =) Men skal ta en "mamma-alene-på-shopping-dag" om ikke lenge.
Fant et nytt sengesettpå Jysk  til minste prinsen <3


Ha en fin kveld videre =)

-Klem Tove-

4 kommentarer

Det sengesettet var utrolig fint! Helt i min stil. Fin kurv på bildet også. Er det Jysk eller IKEA? Deilig å shoppe litt, men ekstra deilig å gjøre det helt alene da. : )

Lyngrabben

20.07.2011 kl.23:48

Sofies Villa (Hanne: Falt for dette sengesettet ja. Kurven er fra Ikea. Har mange av disse fra før. De passer liksom inn overalt her i huset både i farge og størrelse. Skal ha de jeg kjøpte i dag på kjøkkenet i noen hyller på enden av kjøkkeninnredningen. Koselig med en handletur sammen med barna. Men skal bli deilig med en shoppingrunde alene også =) Blir ikke det samme med fem barn hengende på slep =)
Men, jeg må bare spørre: Hva betyr egentlig tegnet du bruker <3 ???

Lyngrabben

21.07.2011 kl.00:02

Sofies Villa (Hanne: De skal liksom fårestille et hjerte...hihi. På facebook blir dette tegnet gjort om til et hjerte når jeg skriver det. Men her inne blir det bare dette tegnet. Ser noen av den yngre garden får til slike hjerter men jeg hvet ikke hvordan de gjør det. Så jeg får bare bruke dette til jeg kanskje en dag finner ut av det...hihi

Skriv en ny kommentar