Gamle skatter inn i hus igjen =)

Heisann =)

I dag har jeg vært  oppe på garasjen å funnet fram en del ting som har blitt satt unna da jeg ikke har hatt plass til de. Fikk også ryddet ut av noen esker som ikkehar blitt pakket ut etter at vi flyttet hit for tre år siden. Ting tar tid...men nå er jeg i gang =) Har fortsatt noen igjen som jeg skal ta etterhvert.

 
Denne punsjbollen bestemte min mormor at jeg skulle arve etter henne lenge før hun døde
Alle tingene jeg har plukket fram i dag untatt den hvite krukka er etter min mormor =)

Ha en fin dag =)

-Klem Tove-

4 kommentarer

Så fine :)

kjempelykkeligmamma

25.07.2011 kl.15:59

Mizz. v1vvi, kommenterer allti: Tusen takk =)

Kristine

25.07.2011 kl.19:59

Så flott det var med den "punsjbollen"...Synes det er så gøy å følge med bloggen din, da du har helt din egen stil! Det er alt for mange som kjøper seg messing, og andre ting, og sprayer det.... den typiske chabby-chic stilen! Er mere for tidløste møbler/ting + egen stil :)

Keep up the good work!

kjempelykkeligmamma

26.07.2011 kl.21:37

Kristine: Tusen takk =) Så koselig at du følger med på bloggen min =)Har selv drevet å sprayet noe messing men kun det jeg "trenger". Synes det er fint at de gamle tingene er som der er. For meg er en god del av det gamle jeg har minner fra min mor og mormor. Så de skal beholdes slik de er =)

Ha en fin kveld videre =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits