Kurv + noen småting har blitt hvite


God kveld =)

I dag har jeg ikke gjort stort. Var å besøkte lilleprinsen sin gudmor. Det var kjempe koselig da det er en stund siden vi var der sist. Ellers så har jeg bare vært hjemme å slappet av. Fikk sprayet ferdig kurven som jeg bruker å ha pledd i + noen småting til som har blitt hvite. Deilig med en rolig dag av og til også. Liker jo at det er full fart hele tiden. Må ha noe å fylle dagene med når jeg går hjemme hver dag. Så da er det greit å ha noen prosjekter på gang =)Før bilder ble det dårlig med denne gangen. Husket ikke å ta det før jeg begynte å spraye. Men kurven var svart, firkantramma gull, den ovale brun og graderstokken i messing =)

Ha en flott kveld videre =)

-Klem Tove-2 kommentarer

ernashus

31.07.2011 kl.22:55

Noe nytt hele tiden hos deg, du er virkelig en aktiv dame! Rammene ble kjempefine, hvitspray gjør underverker. Nyt kvelden :-)

kjempelykkeligmamma

31.07.2011 kl.23:07

ernashus: Må jo holde hjulene i gang. Også er det jo SÅ gøy med disse små prosjektene =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits