Enda to vindu på plass =)

God kveld =)

Som jeg skrev i mitt innlegg før i dag så skulle jeg komme tilbake med bilder av de andre to vinduene jeg holdt på med. Og nå har jeg fått hengt de opp på kjøkkenet =)


Fornøyd med vinduene men den veggen bli lys igjen. Har festet hønsenetting på de men den vises ikke så godt når veggen er så mørk. Mangler å dekorere de...har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal dekorere de med.

Ha en fin kveld =)

-Klem Tove-


6 kommentarer

Lene's hus og hjem

06.08.2011 kl.20:57

Det ble kjempe fint! Vinduet som du viste tidligere i dag var og lekkert! Jeg måååå få tak i flere vinduer jeg og, elsker å se de i interiør! :-)

ChasingTheStars

06.08.2011 kl.21:24

så utrolig kule de ble! selv hadde jeg kommet til å hengt opp noen gamle bilder + englevinger :)

kjempelykkeligmamma

06.08.2011 kl.22:51

ChasingTheStars: Tusen takk =) Har tenkt litt på englevinger. Gamle bilder blir sikkert fint sammen med englevinger ja. Tusen takk for tipset =)

kjempelykkeligmamma

06.08.2011 kl.22:55

Lene's hus og hjem: Tusen takk =) Var redd det ble for mye med to vinduer sammen. Men er en stor vegg så det gikk greit =) Gamle vinduer er rå lekkert interiør =) Håper du finner flere vinduer =) Lykke til på din vindusjakt =)
Flott! Spennende skal det bli å se hva du "putter i vinduene".

kjempelykkeligmamma

07.08.2011 kl.22:12

Sofies Villa (Hanne: Tusen takk =) Har nesten bestemt meg for hva jeg skal putte i de. Men må tenke litt til =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits