Gammel blonde

God kveld =)

Lilleprinsen og jeg har i dag vært på Kystkulturdagene her vi bor. Her kommer mange med sine hjemmelagde ting de vil selge. Masse fint å se. Men for meg så var det kun to boder som falt i smak. To boder der de solgte antikk og brukt. Var egentlig ikke på utkikk etter noe men fant en eske med forskjellige blonder. Ettersom at jeg nå begynner å bli tom for det så kjøpte jeg denne:Ha en fortsatt fin kveld =)

-Klem Tove-

3 kommentarer

Den var fin! Er det en gammel blonde eller? Jeg bare spør siden du skriver at du kjøpte den i en bod som solgte antikk og brukt. (Eller har jeg ikke lest rett?). Vel, den var fin i alle fall, ny eller gammel. : )

kjempelykkeligmamma

13.08.2011 kl.22:57

Sofies Villa (Hanne: Stemmer det at jeg kjøpte den i en bod med antikk og brukt =) Trodde først den var gammel. Luktet litt gammelt av den også. Men er ikke like sikker på at den er så veldig gammel alikevel da det nå faktisk lukter mere nytt enn gammelt av den =) Men den er fin og jeg trengte en. Så da har det ikke så veldig mye å si om den er gammel eller ny. Kostet nesten ingenting =) Men hadde jo vært gøy om den hadde vært gammel da =)

16.08.2011 kl.14:35

du kan begynne å blogge litt mere !

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits