hits

Gammel blonde

God kveld =)

Lilleprinsen og jeg har i dag vært på Kystkulturdagene her vi bor. Her kommer mange med sine hjemmelagde ting de vil selge. Masse fint å se. Men for meg så var det kun to boder som falt i smak. To boder der de solgte antikk og brukt. Var egentlig ikke på utkikk etter noe men fant en eske med forskjellige blonder. Ettersom at jeg nå begynner å bli tom for det så kjøpte jeg denne:Ha en fortsatt fin kveld =)

-Klem Tove-

3 kommentarer

Den var fin! Er det en gammel blonde eller? Jeg bare spør siden du skriver at du kjøpte den i en bod som solgte antikk og brukt. (Eller har jeg ikke lest rett?). Vel, den var fin i alle fall, ny eller gammel. : )

Lyngrabben

13.08.2011 kl.22:57

Sofies Villa (Hanne: Stemmer det at jeg kjøpte den i en bod med antikk og brukt =) Trodde først den var gammel. Luktet litt gammelt av den også. Men er ikke like sikker på at den er så veldig gammel alikevel da det nå faktisk lukter mere nytt enn gammelt av den =) Men den er fin og jeg trengte en. Så da har det ikke så veldig mye å si om den er gammel eller ny. Kostet nesten ingenting =) Men hadde jo vært gøy om den hadde vært gammel da =)

16.08.2011 kl.14:35

du kan begynne å blogge litt mere !

Skriv en ny kommentar