26.aug.2011

God kveld =)

Nå er helga her og bare lillegutt og meg hjemme. Gleder meg til resten av familien kommer hjem. Liker best at alle er samlet og at det er litt liv og røre i huset =) Lilleprinsen min ligger å sover så søtt i senga si og jeg har hoppet inn i kosedressen å inntatt sofaen. Skal bare slappe av i kveld. Noe jeg ikke gjør så alt for ofte.

Tidligere i dag så var jeg hos en venn og fikk plukke med meg en del av ting i bua der de driver og rydder. Her er det jeg fant :


Denne båten har fått plass på rommet til minstemann =)Denne skjermen må jeg få meg en fot til. Skal på loppis i morgen så håper å finne en der.
Ha en fin kveld videre =)

-Klem Tove-

 

2 kommentarer

Så flott da! Likte veldig godt den båten, den var søt....Kos deg en masse med en rolig kveld : )

kjempelykkeligmamma

26.08.2011 kl.22:33

Sofies Villa (Hanne: Ja den båten var skikkelig fin =) Har fått plass på rommet til lillegutt =) Tusen takk =) Har kosa meg masse så langt =) Ønsker deg en koselig kveld også =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits