En kjempe fin helg

Heisann =)

Nå har jeg vært skikkelig slapp med blogginga. Men i helgen så har jeg ikke tatt meg tid til det =) Var slikt et strålende vær og energien på topp så da ble andre ting prioritert =) På lørdag dro min eks og jeg med oss de minste barna på olabil-løp. Været var jo så deilig at vi fortsatte med å gå en tur etter det. Da kom vi over 4 gamle vinduer som sto ved en kontainer som tilhører min eks sin onkel. Han ringte å spurte om jeg kunne få de. Og det fikk jeg...jippi =) Søndag var vi ute hele dagen. Fikk ryddet litt i garasjen. Noe jeg skulle ha gjort for lenge siden. Så nå er det bare resten igjen. Ble også tid til å legge litt panel i yttergangen. Det neste som skal skje i yttergangen er å begynne å legge gulv slik at jeg får satt inn garderobeskapet.
Fire slike vinduer fikk jeg =)Kjempe gøy på skateboard-rampa =)To meget fornøyde og glade barn på toppen av rampa =)Mor måtte jo også oppå en tur da =)Far slapp heller ikke unna =)Nå har jeg jo fått ektorp-hjørnesofa i hus. Så nå er det denne fotskammelen som står for tur =)

 

Håper dere også har hatt ei fin helg ? =)

Ha en fortsatt fin kveld =)

-Klem Tove-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits