Nytt skap

God kveld =)

I dag har jeg vært å hentet meg et gammelt skap. Det har fått plass i gangen der fire av soverommene er. Hadde ikke noe stående der fra før. Har vært på utkikk etter en sjenk eller skap som jeg kunne ha der. Så i går kveld kom jeg endelig over dette skapet =)
Her er det både skuffer og hyller.Har valgt å beholde skapet slik det er ettersom at det er gammelt.  Tror det blir finere i gangen når jeg har fått byttet ut dørene til hvite.


Hva synes dere om mitt nye skap?

Ha en fin lørdagskveld videre =)

-Klem Tove-

4 kommentarer

helenesinterior

05.11.2011 kl.22:53

Så koselig det ble..

kjempelykkeligmamma

05.11.2011 kl.23:00

helenesinterior: Tusen takk =)

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).

06.11.2011 kl.10:53

Det var et nydelig, gammelt skap! Minner litt om et som min farmor og farfar hadde. Jeg er helt enig med deg i å beholde det som det er. Jeg ville IKKE ha malt det. Du hadde pyntet veldig fint på skapet også.

kjempelykkeligmamma

06.11.2011 kl.11:16

Sofies Villa (Hanne: Tuse takk =) Er litt opptatt av at gamle ting skal være slik de er så fremt de ikke er helt "rasserte". Dette skapet er både helt og ser bra ut så da blir ikke malt. Er ikke sikker på hvor gammelt dette skapet er men vil ikke ødelegge verdien på det med å male det hvitt. Alt MÅ jo ikke være hvitt =)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits