hits

Et nytt lite syprosjekt

Heisann =)

Først vil jeg si tusen takk til ALLE som er innom bloggen min å titter =) Må si det virkelig varmer å se at så mange ønsker å lese min blogg ♥ Får også mange positive kommentarer av folk jeg møter som har vært å tittet innom bloggen. Det setter jeg ekstra stor pris på da det er mange av de jeg ikke kjenner så godt men bare vet hvem er ♥ Sikkert flere grunner til at folk er innom å titter.  Men tusen takk til alle sammen ♥

I dag har det vært en skikkelig sløvedag her hjemme.  Er som regel full fart fra morgen til kveld her. Så en rolig dag var virkelig godt nå kjenner jeg =) Fikk også besøk av min veninne og hennes datter i dag. Kjempekoselig som alltid ♥

I kveld har jeg begynt på en ny vimpelrekke som den minste prinsessa mi skal få ♥  Lenge siden jeg kjøpte inn stoff får å lage den. Men ble jo så mange bestillinger samt julemarked jeg måtte prioritere først. Men skal det bli =) Og det er hun veldig glad for ♥

Men først må jeg få tatt siste strøket på stigen jeg begynte på i går =)


Her er stoffene jeg har valgt å bruke denne gang =)

Ønsker alle mine lesere en fortsatt fin kveld videre =)

-Klem Tove-

 

 

8 kommentarer

Helenes Interior

29.12.2011 kl.23:19

Blir spennende å se resultatet :)

Klem

LiteHi

29.12.2011 kl.23:31

Så mye artig du holder på med for tiden, da - både besøk, stigeprosjekt og syprosjekt! Vimpelen blir sikkert nydelig - likte virkelig stoffet du har valgt ut! Ønsker deg og dine ei riktig fin og rolig romjul videre:) Snart braker det løs med raketter!

Minminivilla

30.12.2011 kl.01:04

klarer du få meg på gli med symaskin igjen montro. Jeg sydde alt før, men nå har jeg et skap med fantastiske stoff som jeg ikke har gjort noe med i det hele tatt! Forsett å friste meg davel!

Lyngrabben

30.12.2011 kl.01:33

helenesinterior: Skal komme med et innlegg med en gang den er ferdig =))

Klem

Lyngrabben

30.12.2011 kl.01:43

Lite hi: Tusen takk =) Ja har en del småprosjekt på gang nå =) Er så gøy å ha noe å holde på med =) Så bare koser meg med ungene og mine pusslerier i romjula =)

Ja snart er det tid for litt raketter. Det blir stas for de små =) Tror ikke det blir vanskelig å holde de våken til det braker løs med rakettene. Har vel mer som snudd døgnet litt her i heimen da =) Men pytt sann...er jo jul bare en gang i året =)

Ønsker deg og dine også en riktig fin og rolig romjul videre =)

Lyngrabben

30.12.2011 kl.02:03

Minminivilla: Hm..ja det var det da =) Håper du blir litt fristet til å sy noe av stoffet du har liggende når jeg kommer med innlegg av de ferdige vimplene =) Kanskje jeg skal lage et innlegg om de når jeg har kommet et stykke på vei for å friste deg =))

Veronica

30.12.2011 kl.11:01

Takker for venneforespørsel :)

Kjekt å oppdage den fine bloggen din!

Gleder meg til å sjå resultatet av vimpelen, veldig fint stoff du har falgt ut :)

Lyngrabben

30.12.2011 kl.12:01

Veronica: Koselig at du godtok min venneforespørsel =)

Så gøy at du liker min blogg da =)

Skal legge ut bilder av vimpelen med en gang den er ferdig =)

Skriv en ny kommentar