hits

Hentet ned søte ting fra loftet

Heihei =)

Tusen takk til alle dere som har gitt meg  fine tips ang dekorasjon av stigen ♥ Falt jo litt for alle jeg da =) En venn av meg kom å tok med seg alle barna ut på tur. Så da fikk jeg tid til å pussle litt med ting helt alene =) Er vel andre gang på 1,5 år hvor jeg er helt uten barn noen timer. Så må nok innrømme at det var litt godt. To tre timer uten ungene holder i massevis for meg. Liker ikke å være uten de for lenge. Men nå har jeg vært oppe på loftet å hentet ned noen babyklær etter minstejenta ♥ Fikk jo nesten lyst på en til når jeg holdt på å se igjennom de søte små babyklærne =) Har jeg vært noen få år yngre så...=) Her er nå i allefall det jeg tok med meg ned:


Dette settet lagde jeg til lilletuppa mi ♥

Disse skoene hører egentlig ikke til. Men med samme blomster som resten så ble det alikevel en del av settet.Begynte med denne lua og fikk lyst til å strikke resten også.Denne omslagstrøya skulle egentlig tilhøre min lillesøster Kamilla som dessverre ikke fikk bli mere enn 3-4 timer gammel. Så da min mor skulle gi bort babytøyet hun hadde ordnet med fikk jeg denne for å ha til dukka mi. Har også brukt den på alle mine fem barn. Så denne skal få sin plass på stigen min ♥Dette er en kjole som jeg har brukt. Har også brukt den på mine to jenter. De hadde den på seg da vi tok 1-års bilder hos fotografen også.

Så nå holder jeg på å prøver meg fram med hva jeg skal bruke på stigen. Blir nok å lage flere stiger etterhvert ja. Tengte jeg skulle ordne så ungene fikk hver sin på rommet med noe babytøy de brukte ♥

Ønsker dere et godt nytt år =)

-Klem Tove-

 

4 kommentarer

dandilion

31.12.2011 kl.15:42

Nydelige klær du har funnet fram og med minner knyttet til. Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

Lyngrabben

31.12.2011 kl.16:42

dandilion: Tusen takk =)

Minminivilla

31.12.2011 kl.19:52

Jepp - da er du i gang - fyll på opg kos deg, litt ting og tang i samme farger og vips - du har din personlige stige ;))))

Lyngrabben

02.01.2012 kl.11:15

Minminivilla: Har kommet godt i gang synes jeg. Skal se om jeg får til et innlegg om den i dag =)

Skriv en ny kommentar