hits

Nytt lite prosjekt

Heisann =)

Har nettopp kommet inn etter å ha vært ute å trillet en lang tur. Vått og glatt, men gjorde veldig godt å ut å gå en tur. Kjedet meg og greide ikke å finne på noe å gjøre. Men etter en gåtur fikk jeg lyst til å gjøre masse =) Så nå er jeg i full sving med å bake glutenfrie calzone til min eldste datter ♥ Å bake glutenfritt er ikke noe jeg er spesielt glad i å gjøre da deigen ikke er helt på min side. Men nå fikk jeg faktisk lyst til det. Utrolig hva en gåtur kan gjøre =))

I går kveld startet jeg med et nytt lite prosjekt. Har en sliten kommode på soverommet mitt som egentlig bare står der til ingen nytte. Men nå skal den pusses opp og taes i bruk =)


Skal erstatte de tre øverste skuffene med hyller. Den nederste skal jeg beholde. Til hyllene skal jeg  finne noen kurver. Men først skal den sparkles,pusses og males =)

 

Ønsker dere en fin lørdagskveld =)

-Klem Tove-

 

 

 

 

12 kommentarer

dandilion

14.01.2012 kl.17:22

Å bake med glutenfritt deig kan være en utfordring. Da vi bakte pepperkaker før jul kjøpte vi ferdig deig. Den var lett å hanskes med og pepperkakene smakt godt. Det blir spennende å se hvordan prosjektet ditt blir :) Vi legger parkett i dag. Litt annet på gang også. En aktiv dag :)

Minminivilla

14.01.2012 kl.17:57

Hm det har jeg faktisk aldri kommet på at man kan kaste noen av skuffene vekk ;) Jeg kunne tenkt meg og gjort noe av det samme, og da vil jeg bruke skuffefrontene som bakstykke på et felt over kommoden for oppheng av diverse. Hm smart med blogg da kommer man på litt av hvert.!!! Jeg måtte også ut i dag fordi kropp og hjerne funka ikke - etter en ryddetur i garasjen og pantet flasker så var energien faktisk tilstedeværende. Du får lure hos meg senere og se hva jeg har gjort. Ha en fin kveld!

Lyngrabben

14.01.2012 kl.18:54

Minminivilla: Det med å henge skuffefrontene på veggen var jo en kjempe fin ide =)Eldstemann skal pusse opp og innrede et lite bad vi har i yttergangen. Så da har han jo kunne brukt skuffefrontene der for å henge hånduker på =)

Litt frisk luft hjelper på energien ja =) Må ut en tur hver dag her =)

Skal ta en titt innom hos deg å se etterhvert ja =)

Ha en fin kveld du også =)

Carina Chanel

14.01.2012 kl.18:54

hørtes ut som slitsom jobb. gleder meg til å se resultatet!

Lyngrabben

14.01.2012 kl.18:59

dandilion: Var et innslag på God morgen Norge i uka her på glutenfri calzone og pizza. Måtte prøve de ut. Resultatet ble kjempe bra =) Veldig fin deig å jobbe med. Anbefales =)Oppskrift på tv2 sine sider.

Er litt spent på prosjektet mitt. Men tror det blir bra =)

Lykke til med parkett leggingen =) Aktive dager er best =)

Ha en fin kveld =)

Lyngrabben

14.01.2012 kl.19:01

Carina Chanel: Er en del jobb med det ja. Fint å ha noe å pussle med =)

framineøyne

14.01.2012 kl.19:38

Så spennende!Alltid gøy med oppussing av møbler! Masse lykke til,og gleder meg til å se resultatet ;)

Lyngrabben

14.01.2012 kl.19:42

framineøyne: Elsker å pusse opp både møbler og hus =)

Tusen takk =)

Kommer med et innlegg med en gang den er ferdig =)

Ha en fin kveld videre =)

14.01.2012 kl.20:02

Hei favorittblogger'n min!

Så lurt å droppe de øverste skuffene og lage hyller med plass til kurver! Gammelt med noe nytt er kjempefint. Du skal ha kred for at du tenker ut slike fine ideer, Tove. Da snakker vi Gjenbruk med stor bokstav... ;) Gleder meg virkelig å se resultatet. Du må love å legge ut bilder så snart du er ferdig... :)

Når det gjelder glutenfri bakst, har jeg hørt at fiberhusk skal gjøre deigen litt lettere å jobbe med. Men - du med lang erfaring på gluten har helt sikkert prøvd det meste... (Noe jeg aldri har prøvd)

Gleder et morshjerte at du baker til ditt barn selv om glutenbakst er vanskelig å jobbe med.

Dine barn er heldige!

Ønsker deg en riktig trivelig helg!

Lyngrabben

14.01.2012 kl.20:25

Anonym: Heisann =)

Tusen takk for den koselige kommentaren =) Hyggelig =) Gjenbruk er tingen =) Lover at jeg skal legge ut bilder av den med en gang den er ferdig =))

Fiberhusk bruker jeg ja. Uten det så blir det jo et helt katastrofalt resultat =)

Så flott å lese at du synes mine barn er heldige og at det varmer ditt morshjerte =)

Ønsker deg en fantastisk flott helg videre =)

conmuchogusto

17.01.2012 kl.23:40

God ide med kommoden. Har en akkurat maken, kanskje jeg skulle prøve det samme... Du legger vel ut bilder når den er ferdig? :-)

Lyngrabben

17.01.2012 kl.23:58

conmuchogusto: Bilder kommer når den er ferdig ja =))

Skriv en ny kommentar