Dagens funn

God kveld =)

For ei stund siden fikk jeg tips fra en venn om hvor jeg kunne finne masse drivved som har kommet i land etter stormene som har herjet her ute. Og i dag ble det til at vi la turen til denne fjæra.
Her kommer bilder av det jeg fant på min trilletur i dag:
Denne er jeg veldig fornøyd med.Ble veldig glad da jeg oppdaget denne =) Er ikke så veldig glad i det maritime, men denne måtte jeg bare ta med hjem.Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal bruke denne. Noen ideer har dukket opp men må tenke litt til. Kom gjerne med tips om hvordan jeg skal bruke den? 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld videre =)

-Klem Tove-

 

4 kommentarer

Lite hi

29.01.2012 kl.22:00

Drivved kan bli til mang en skatt :) Må tenke litt på hva du kan bruke det til.. Hm.. Jeg er sikker på at du finner på noe lurt!

kjempelykkeligmamma

29.01.2012 kl.22:08

Lite hi: Drivveden tenkte jeg å lage noen skilter av. Men den åra er jeg ikke helt sikker på enda. Kanskje feste noen knotter/kroker på å bruke den til knaggrekke på badet eller i gangen =)

Veronica

29.01.2012 kl.22:35

så spennende da, blir nok kjempe fint med skilt av drivveden da ;) åra var jo kjempe tøff, synst de hørtes ut som en god plan.

kjempelykkeligmamma

29.01.2012 kl.22:59

Veronica: Har laget noen skilt av drivved tidligere også =) Kjekt å ha litt drivved liggende hvis jeg plutselig får lyst å lage et skilt =) Kunne ikke la den åra bare ligge igjen der =) Skal prøve meg litt fram med den. Så får vi se hva det blir til =))

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er alenemamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 1,5 år til 15 år. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =) lesere

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits