hits

13.feb.2012

Hei =)

Nå er det alt for lenge siden jeg har blogget. Men har hatt fult opp med en del ting i hjemmet. Har drevet å flyttet om på soverommene til barna. Måtte av med en del lister på det ene rommet for å etterisolere. Var husets kaldeste rom med kun 8 grader nå på vinteren. Men fant endelig ut hvorfor det var så kaldt. De som har satt inn vinduet og altandøra har ikke gjort en skikkelig jobb. Var ikke isolert mellom veggen og karmen så kald luft blåste rett inn. Så nå har jeg drevet  å stappet glava til den store gullmedaljen. Endelig ble det varmt der inne hos tuppa mi ♥

Så nå satser jeg på litt roligere dager slik at jeg kan ta fatt på mine hobbyprosjekter igjen =)


Like ettr jul skaffet jeg meg disse to striesekkene. Har planer om å sy puter av de =) Er av den tykke typen så blir nok puter for å ha til utemøblene mine når det blir sesong for det =)

Her kommer noen bilder av hva lillegutt og jeg laget i helgen:


Lilleprinsen synes det var gøy å lage snømann

 Ble veldig fornøyd med denne karen =)Men etter 1 time så den slik ut....Ble regn etterhvert. Så etter 1,5 time var det dette vi kunne titte på fra stuevinduet.

 

Ønsker dere en fin mandag =)

-Klem Tove-

 


 

 

 

6 kommentarer

LiteHi

13.02.2012 kl.10:43

Så bra dere fant ut hvor den kalde luften kom fra. Brr.. bra dere fikk ordnet det! :) Åh, de putene tror jeg blir kjempetøffe!

ChasingTheStars

13.02.2012 kl.11:13

uffda,fælt med slike kalde rom :(

Lyngrabben

13.02.2012 kl.13:09

Lite hi: Ja det var deilig å endelig ha funnet ut av det og ordnet opp i det =)Håper jeg får til de putene slik jeg har tengt de =) Får jeg til det så tror jeg de blir fine =))

Lyngrabben

13.02.2012 kl.13:11

ChasingTheStars: Ikke noe gøy det nei. Men nå kan tuppa bruke rommet sitt uten å fryse =))

Sofies Villa

13.02.2012 kl.15:39

Uff! Alltid så trist når snømennene ender opp slik : (

Så bra at du fikk ordnet med isolasjon. Ikke greit å ha et SÅ kaldt rom kan jeg tro. Du er jammen flink! Det var forresten et par stilige sekker du hadde fått tak i. De blir nok flotte som puter. Ha en fin dag!

Lyngrabben

13.02.2012 kl.18:34

Sofies Villa: Den holdt seg ikke oppe så lenge den snømannen vår. Regnet kom for fult etterhvert.

Er så utrolig glad for å ha fått ordnet rommet til tuppa mi. Var jo helt forferdelig å oppholde seg der inne. Fikk ikke opp varmen. Men nå kan hun kose seg på rommet sitt =)

Er kjempe fornøyd med de sekkene.

Ønsker deg en fin kveld =)

Skriv en ny kommentar