hits

Ei gammel skuff og ei krukke

God kveld =)

I dag har det vært et nydelig vær her i Trøndelag. Sol, plussgrader og det har kommet litt snø. Akkurat snøen kunne jeg for min del ha vært foruten. Men så lenge sola skinner så gjør det ikke så mye om det har kommet litt snø egentlig. Den blir nok uansett ikke liggende så lenge.

Før lillegutt og jeg tok turen ut i finværet i dag, fikk jeg ordnet litt med mine planter. Har byttet ut noen slitne planter med nye som jeg kjøpte i går.


Denne krukka har stått på kjøkkenbenken til ingen nytte. Så da ble det til at jeg plantet en av mine nye planter i den.Den har nå fått plass på skapet jeg kjøpte og pusset opp rett før jul. Skapet sto i spisestua føre men flyttet det for ei stund siden inn på kjøkkenet.

Denne gamle skuffen skal bli brukt som hylle eller et "nøkkelskap" da det er to "lokk" på som kan skjule nøklene. Må tenke litt til. Men opp på veggen skal den helt sikkert =)

Nå skal jeg bade lillegutt som har fått lov til å være litt lengre oppe i kveld ♥

Ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld =)

-Klem Tove-

8 kommentarer

Å den skuffen var råtøff ! Blir sikkert kjempe fin som nøkkelskap ! Altid morro med slik, for da blir det liksom helt anderledes enn hva alle andre har ! Håper vi får se resultat når du har fått den på veggen !

LiteHi

25.02.2012 kl.19:53

Så fint det ble å bruke den krukken til blomster. Nydelig :) Blir spennende å se hva du finner for slags løsning med den skuffen :)

Lyngrabben

25.02.2012 kl.21:25

EllenBeate: Tusen takk =) Ja den skuffen må jeg få brukt til noe. Har ligget i garasjen siden sommer. Men den MÅ bare få sin plass her inne. Er alt for fin til å bare ligge i garasjen =) Resultatet skal dere få se ja når jeg har fått den på plass =))

Lyngrabben

25.02.2012 kl.21:27

Lite hi: Tusen takk =) Ble veldig fornøyd med en plante i den krukken =) Gleder meg til å vise dere skuffen når jeg har fått bestemt meg og prøvd meg frem med hvordan jeg vil ha den =))

framineøyne

25.02.2012 kl.21:42

Oj,så fint det ble med den krukken da! Ja det er utrolig hva man kan bruke gamle gjenstander til,om man bruker fantastien :) Smart!

Den skuffen var råkul da!!! Ååå,ser virkelig frem til å se hva du forvandler den til! Spennende!!! :)

Ha en fortsatt fin lørdag :)

Lyngrabben

25.02.2012 kl.22:51

framineøyne: Tusen takk =) Elsker å bruke gamle ting til både det som det er ment for å brukes til og å bruke tingene på andre måter =)

Skal komme med et innlegg om skuffen med en gang jeg har bestemt meg for hvordan jeg vil bruke den =))

Ha en fortsatt fin kveld videre du også =))

ChasingTheStars

26.02.2012 kl.12:14

god ide med den skuffen :)

Lyngrabben

26.02.2012 kl.13:54

ChasingTheStars: Ja jeg tror den vil passe fint til å henge på veggen =))

Skriv en ny kommentar