hits

Pakke i posten

God kveld =)

I dag har det vært en travel dag. Lillegutt og jeg har vært på en lang kjøretur til Orkanger. Der var jeg innom en bruktbutikk for å se om jeg fant noe jeg kunne dekorere sjenken i spisestua med.  Men ble ikke til at jeg fant noe der i dag. Hadde litt dårlig tid også pga ferja. Men da jeg kom hjem lå det en liten pakke til meg i postkassa =) For ei lita uke siden kjøpte jeg noe på ebay. Dette kom da i posten i dag. Hadde ikke ventet det skulle komme så tidlig da det er sendt fra Frankrike. Men passet meg perfekt at det kom i dag da jeg ikke kjøpte noe på bruktbutikken og hadde lyst å pussle med sjenken i kveld.


Hva skjuler seg under avispapiret..........jo to nydelige lysestaker =)Måtte bare ha disse to. Er kjempe fornøyd med de =)Gøy å ta vare på avisen de var pakket inn i synes jeg.Ikke så gammel men fra 1985 =)

 

Nå skal jeg svinge meg rundt å dekorere ferdig sjenken. Startet på den i ettermiddag så mangler bare noen få ting. Så tror kanskje det kommer et innlegg om den i kveld. Hvis ikke så blir det i morgen =)

 

Ha en flott kveld =)

 

-Klem Tove-

4 kommentarer

framineoyne

06.03.2012 kl.21:15

Ååå så fine de var!! :) Ser skikkelig gamle og sjarmerende ut :)

Flaks da,at du fikk dem idag,siden du ikke kjøpte noe ;)

Lyngrabben

06.03.2012 kl.21:28

framineoyne: Ja jeg hadde flaks i dag =) Trodde ikke det skulle ta så kort tid før de lå i postkassen min =)Passet perfekt med en overraskelse i dag da humøret ikke var helt på topp =)

Er ikke sikker på hvor gamle de er. Men tror nok de er ganske gamle da de er en del slitt og rustne =)

Helene

06.03.2012 kl.21:40

De var nydelige!! Hvor har du kjøpt de?! :)

Lyngrabben

06.03.2012 kl.21:46

Helene: Tusen takk =) De har jeg kjøpt på eBay =))

Skriv en ny kommentar