hits

Vondt i mammahjertet

God kveld!

I dag har det vært ukas travleste dag...og lengste dag. Dennis-prinsen vår våknet i natt med falsk krupp og astmanfall. Tok han med ut får å få kald luft for å bli bedre av kruppen og ga han forstøver for astmaen. Ingenting hjalp! Gutten slet virkelig med å puste stakkar. Jeg ringte legevakten som igjen sendte ambulanse med lege på vei utover til oss. Mens vi ventet på at de skulle komme følte jeg meg så utrolig hjelpeløs og gutten fikk panikk. "Jeg dør" sa han flere ganger. Men etter å ha fått hostet opp en del slim to ganger endret fargen i ansiktet hans seg og panikken forsvant. Like etter kom ambulansen og han fikk hjelp på stedet. Etter en sprøyte i låret med antibiotika og forstøver ble tilstanden bedre. Alle mine fem barn har hatt og har falsk krupp. Men har aldri vært så alvorlig som dette. At Dennis ble så dårlig i natt er pga en luftveisinfeksjon i tillegg til astmaen. Men i dag er han i mye bedre form. Som en vanlig forkjølelse.

 

Her sitter Dennis-gullet vårt å tar morgenmedisinen sin.

 

Er så glad for at gullet vårt er på bedringens vei ♥

 

Ønsker dere en fin lørdagskveld!

 

-Klem Tove-


 

 

 

 

6 kommentarer

ewymarie

19.01.2013 kl.21:14

Uff sånt er ikke kjekt. Forstår godt at mammahjertet ikke hadde det noe kjekt. Minsten her har også måtte bruke pusteapparat, men bare i en uke. Nå har han vært fin i et år-bank i bordet : )

Håper resten av helgen blir mye bedre : )

framineoyne

19.01.2013 kl.21:28

Ååå,guuud så skremmende!!! :(

Enda godt det gikk bra,og at han er i bedre form nå.:)

Uff,man blir jo så hjelpesløs når dem ikke får puste skikkelig! :(

Minminivilla

20.01.2013 kl.15:05

Stakkars han og stakkars mammaen. Jeg ble så redd da min yngste fikk en hosteri en gang. Rev han opp av sengen og satte meg i sofaen, han ble roligere og jeg turde ikke lee på meg. Vinduet stod oppe og jeg turde ikke legge han ned og lukke vinduet fordi jeg var vettskremt. Da legen kom viste det seg at jeg hadde gjort riktig - kald fuktig regnluft som fosset inn vinduet og at ungen satt oppresit var det som stoppet det anfallet. Som voksen får han ofte problemer når frosten setter inn men han får medisin nå ;) Huff syke barn er ikke ok

Lyngrabben

20.01.2013 kl.23:01

ewymarie: Veldig trasig når det blir slik. Håper minsten din holder seg frisk slik at han slipper å bruke det igjen =)

Lyngrabben

20.01.2013 kl.23:02

framineoyne: Huff ja, det var veldig skremmende =( Greide heldigvis å beholde roen slik at jeg fikk tenke klart å gjøre det som måtte gjøre.

Lyngrabben

20.01.2013 kl.23:04

Minminivilla: Så bra det endte godt med din sønn. Er så grusomt når barna blir så syke.

Skriv en ny kommentar