Inngangspartiet

God kveld!

I ettermiddag var lillefrøkna og jeg ute å gikk tur i skogen. Hadde lyst til å gå oss en tur for å se om vi fant noe spennende vi kunne ta med oss hjem. Denne gangen ble det til at vi tok med oss noen gamle greiner hjem. Lillefrøkna er nå i full sving med å lage en dekorasjon av sine greiner. Ettersom vi så smått har begynt å ordne i inngangspartiet valgte jeg å bruke noen av greinene der. Å slik ble det så langt:

Som sagt så er vi i ferd med å ordne i inngangspartiet. Men noe av det som skal gjøres må vente til frosten i bakken har sluppet taket. Så får ikke dekorert slik som jeg vil før alt som skal gjøres er ferdig.

Ønsker dere en fin kveld!

-Klem Tove-

4 kommentarer

Så koselig ! :)

kjempelykkeligmamma

26.03.2013 kl.23:03

EllenBeate: Tusen takk :-)

VillaLinna

27.03.2013 kl.20:31

Så koslig det så ut! Kjempe lur ide!

kjempelykkeligmamma

27.03.2013 kl.22:00

VillaLinna: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

38, Bjugn

Heisann. Jeg er mamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 2 år til 16 år og har verdens beste kjæreste! Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits