hits

Fornøyd så langt!

Hei hei!

Ble beklagelig ikke slik jeg hadde lovet dere om at jeg skulle komme tilbake med et innlegg her om kvelden. Ble til at jeg malte ferdig rommet til lilletuppa vår den kvelden! Så fikk ikke tid til å blogge før nå.
Ettersom jeg fikk malt ferdig veggene da ble det tid til å begynne å legge noen lister. På rommet til de to eldste har jeg i går lagt tapet på en vegg. Så her går det slag i slag med oppussing! Ettersom vi skal pusse opp fire soverom og en gang/tv-stue så er det greit å få unnagjort mest mulig nå som det er rolige dager.

Her kommer noen bilder av hvor langt jeg har kommet på rommene!

Ettersom at lillefrøkna står fast på at hun skal ha dobbeltseng, så er det jo ikke store plassen på rommet hennes til møbler da rommet ikke er så stort fra før. Men det viktigste er at prinsessa er fornøyd <3

Slik ble kontrastveggen på rommet til de to eldste.

Denne tøffe tapeten har jeg ønsket meg lenge <3 Er så glad for at de to eldste også likte den <3

Nå skal jeg få malt litt lister på lilletuppa sitt rom og få hengt opp gardiner. Så blir det å starte med å male veggene på ungdomene sitt rom.

Ønsker dere en fin onsdag!


-Klem Tove-

4 kommentarer

Veronica

02.10.2013 kl.11:55

Så fint det blir :)

Vi er omtrent ferdige med oppussing av et tenåriingsrom og et gutterom :)
Så fine og morsomme tapeter ! Herlig :)

Lyngrabben

07.10.2013 kl.00:39

EllenBeate - mamma og interiørkonsulent: Tusen takk :-) Likte de veldig godt! Den strikke-tapeten har jeg siklet på leeeenge :-) Å endelig kom den i hus :-)

Lyngrabben

07.10.2013 kl.00:41

Veronica: Tusen takk :-) Gleder meg til jeg også blir ferdig med rommene slik at jeg kan begynne på dekoreringen :-)

Skriv en ny kommentar