hits

En spennende og vanskelig tid i møte.

Heisann!

Tenkte det var på sin plass å gi dere kjære lesere en forklaring på mitt fravær her på bloggen. At det går lenge mellom hvert innlegg samt at jeg nå i de siste innleggene har vært dårlig til å svare på deres flotte kommentarer og kommentere til dere. Alt dette skyldes at det dessverre ikke er jeg som styrer mitt liv. Mine tanker, handlinger og væremåte blir styrt av spiseforstyrrelse og tvangshandlinger. Spiseforstyrrelsen har jeg slitt med i 16 år og tvangen siden jeg var liten jente. Har nå gått til behandling i fem år for dette men har ikke vært motivert til å gi slipp på spiseforstyrrelsen før nå. Så på mandag skal jeg legges inn i 12 uker for å få den hjelpen som skal til for å bli frisk. Heldigvis er disse 12 ukene delt opp slik at jeg er der i 4 uker om gangen. Hvor lang hjemmeperioden blir vet jeg ikke nå da dette vurderes individuelt. Men det jeg vet er at jeg blir hjemme hele desember sammen med min flotte familie :) <3
Da min spiseforstyrrelse og tvang har vært min trøst, trygghet og bestevenn i så mang år gruer jeg med veldig til å reise på behandling på mandag. Tanken på å gi slipp på noe som jeg mestrer og har kontroll på er skremmende. Tanken på at jeg aldri mer kan oppnå denne mestringen er nesten ikke til å holde ut. Prøver desperat å tenke på den friheten jeg får når jeg blir frisk. Slippe å måtte på vekta flere ganger pr. dag, for så å la tallene på vekta bestemme dagshumøret. Det å kunne hvile meg uten å være utmattet eller å ha dårlig samvittighet for at jeg tar livet med ro. Slippe å ha dårlig samvittighet for å spise og lage mine egne regler om hva som er lov å spise. Dette er tanker jeg prøver å la slippe igjennom de tankene jeg har om at jeg gruer meg til mandag. Samtidig som jeg gruer meg så skal det bli godt å komme dit å få lov til å la følelsene komme. Her hjemme må jeg jo fungere som mor og samboer. Er ikke en person som lar mine plager gå utover mine omgivelser.

Blir dårlig med innlegg fra meg disse fire ukene som kommer da det ikke er lov å blogge når jeg er innlagt. Men jeg kommer til å titte innom å lese deres flotte blogger slik som jeg bruker!


Mulig jeg får til et innlegg til iløpet av helgen da jeg har et lite prosjekt jeg tenker på å få til før jeg drar!


Ønsker dere en fin fredag!


-Klem Tove-


2 kommentarer

Siwen

02.11.2013 kl.01:00

Tenker på deg og det du skal gjennom. Dette klarer du, du er så tøff! Stor klem fra Siw Tonje <3

Lyngrabben

02.11.2013 kl.23:36

Siwen: Tusen takk for støttende ord Siw :-)) Dæm ska æ ta me mæ :-))
Klæm <3

Skriv en ny kommentar