Horn i interiøret

Heisann!

Ja som det står i overskriften så har jeg brukt et horn i interiøret. For en del år siden jobbet min samboer på et slakteri og kom hjem med to kuhorn. Til nå har de bare ligget der til ingen nytte. Her skal dere få se hvordan jeg har valgt å bruke ett av de!

Dette fine hjertet har min datter på 10 år laget!Sitter på ferja og skal straks kjøre av. Skal en tur til Stjørdal på behandling i dag. En 3 timers kjøretur en vei for å komme dit. Men slik er det når man bor på ei øy og det meste av spesialister befinner seg på andre siden av fjorden!

Ønsker dere en fin dag!

-Klem Tove-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

39, Bjugn

Heisann. Jeg er mamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 3 1/2 år til 17 år og har verdens beste samboer. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits