Gjenbruk av brusbokser

God kveld!

I dag har jeg vært i det kreative hjørnet. ELSKER å ha det slik <3 Helt siden jeg ble utskrevet på fredag så har jeg drevet på med noen prosjekter som jeg har gledet meg til å ta fatt på! Oppussingen av soverommet vårt er også snart i mål <3 Er bare listene igjen som min samboer skal gjøre ferdig i morgen.
Tenkte jeg skulle vise dere noe av det jeg har holdt på med i dag.

Har sprayet noen brusbokser som jeg har satt lys og greiner oppi.

Satte de på en drivvedplanke.

Så slik ser det ut på spisebordet vårt nå :-) Plana er egentlig å bruke tulipaner isteden for greiner. Men det får vente til butikken åpner i morgen. Ble til at jeg satte de tulipanene jeg hadde fra før på bordet siden av boksene i påvente av nye.Nå skal jeg fortsette med litt småting før det blir tid for å få de minste i seng.

Ønsker dere en fin kveld!

-Klem Tove-

Én kommentar

Engla

23.03.2014 kl.22:59

Herlig <3

Jeg elsker gjenbruk og dette ble jo kjempefint <3

Så flink du er!

Ønsker deg en riktig god natt :)

Nattaklem fra Engla

kjempelykkeligmamma

25.03.2014 kl.07:04

Engla: Tusen takk :-)
Ønsket deg en kjempefin dag :-)
Klem

Skriv en ny kommentar

kjempelykkeligmamma

kjempelykkeligmamma

39, Bjugn

Heisann. Jeg er mamma til fem fantastisk flotte barn i alderen 3 1/2 år til 17 år og har verdens beste samboer. Er for tiden hjemmeværende. Kjøpte hus for 4 år siden som er under oppussing. Så har alltid noe å holde på med. Noe jeg liker. Er ikke helt meg å sitte i ro. Å med fem barn så blir man ikke arbeidsledig:) Dere skal få følge min lille oppussing og prosjekter i hjemmet å håper også jeg kan få litt tips og råd fra dere:) Så velkommen til min blogg =)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits