hits

Se hva jeg fant på fyllinga!

God kveld!

I dag har jeg kjørt et hengerlass med rask på fyllinga. Som vanlig kom jeg ikke tomhendt der i fra. Her skal dere få se hva som lå å ropte på meg i trehaugen!

Har lenge vært inne på tanken å kjøpe meg en kurvstol fra IKEA. Men nå legger jeg bort den tanken da denne er helt perfekt! Eller det vil si nesten perfekt da fargen ikke er helt etter min smak. Så det må jeg få gjort noe med :-)

Dette er det jeg fant av skade på den. Så i mine øyne er den fult brukbar.Nå skal jeg få de minste i seng før jeg går ut i brakka mi og ordner litt i saker og ting!

Ha en fin kveld!

-Klem Tove-

4 kommentarer

Miastorp

14.05.2014 kl.08:00

Så kult. Skulle gjene hatt noen kurvstoler jeg også men har ikke prioritert det. Din var jo helt perfekt. Bare å male så får du det akkurat som du vil :)

Minminivilla

15.05.2014 kl.13:21

ja er det ikke fantastisk at noen kaster det andre vil ha :) Heldigvis er det bytteboder på søppelplassene nå og da er det lett å plukke med seg ting hjem :) Jeg skulle kaste noe og plutselig var det en nabo som fortalte at hun ønsket seg noe - og gjett om jeg flirte da jeg spratt hjem og kunne forærere henne akkurat det hun hadde ønsket seg så lenge :) Jeg jobber som redesign lærer hehehehe og da kan alt nyttes

Lyngrabben

17.05.2014 kl.00:39

miastorp: Føler meg ganske heldig som fant denne :-) Blir nok å pusse den opp ja :-)

Lyngrabben

17.05.2014 kl.00:44

Minminivilla: Passer meg perfekt at noen kaster det de ikke vil ha. Her hvor jeg bor har vi ikke byttebod. Ikke skulle de få det heller :-( Så kjekt at naboen din fikk det hun ønsket seg. Og så snilt av deg å gi henne det :-) Redesign lærer hørtes spennende ut :-)

Skriv en ny kommentar