hits

Kjærestetur

God kveld!

Nå har det blitt en stund siden sist jeg har blogget. Dette skyldes alt for mye å gjøre samt at formen har vært ganske så dårlig. Har ikke vært så flink til å lytte til kroppen tidligere noe som jeg nå må slite med. Men takket være min gode venninne som har kommet med gode råd og erfaringer har jeg nå lært meg å kunne slappe av å være "lat" hvis kroppen har behov for det. Så får jeg bare ta tiden til hjelp :-)
Min samboer og jeg har bestilt oss ferie uten barn denne gangen. Det er første gang vi skal på tur uten barna på de 12 årene vi har holdt sammen. Kjenner det skal bli godt med en kjærestetur nå. Alenetid er noe vi ikke er bortskjemt med. Kan vel regne på en hånd på de 12 årene der vi har hatt tid bare oss to sammen. Mange grunner til at det har vært slik men nå er tiden inne for oss også. Vår kjærestetur går til Riga! Gleder oss utrolig mye. Tenkte kanskje det et noen der ute som har vært i Riga å kunne tenke seg å dele noen erfaringer med oss. Hva dere anbefaler oss å oppleve mens vi er der. Gamlebyen og markedet er jo selvskrevne på vårt besøk. Spa er noe min kjære har lyst til å prøve når vi er der. Tips til et bra spa mottas med takk :-)

Gamlebyen gleder jeg meg til å oppleve.

Disse enorme markedshallene må vi jo besøke. Dette markedet består av hangarer som ble brukt til luftskip under 1. verdenskrig.

Riga balsam er et krydderbrennvin som er brygget siden 1700-tallet. Får se om det blir å smake på dette da.


Håper og tror vi får en fin tur til Riga og får kost oss masse!

Nå skal jeg få laget ostekake til nest minstemann som blir 9 år i morgen <3

Ønsker dere en fin kveld!

-Klem Tove-

7 kommentarer

veronika

14.06.2014 kl.21:02

kos dere kjempemasse :-)

Hanne

14.06.2014 kl.21:12

Du har virkelig nå å glæd dæ te. Va ei uke i Riga me kjæresten i juli i fjor æ. E en hærlig by. Anbefale en tur på Burlesque show...e ett sted rett atme torget i gamlebyen. Ska itj påstå at showet va verdens beste. Men stemningen å ikke minst maten va hærlig 😊 Åsså har dæm en STOR dyrepark i Riga vest d kan værra nå for dåkk. Dæm e innmari go på turistinformasjon nedi der, så dåkk finn kart og brosjyra på d meste allerede i taxien fra flyplassen. Å for shopping, så e Galleria Senter, midt i byen, heilt fantastisk😊 Dåkk får heilt sikkert en fantastisk tur😊

Lyngrabben

14.06.2014 kl.21:12

Tusen takk :-)
Det ska vi jør :-)

Lyngrabben

14.06.2014 kl.21:24

Tusen takk for infon :-) Høres ut som de e litt å finn på der ja. Blir spennende og ikke minst herlig å kom sæ bort opplev nå nytt :-)

Ann-Elin

15.06.2014 kl.18:12

God tur! :)

Lyngrabben

15.06.2014 kl.18:31

Ann-Elin: Tusen takk :-)

Julie

22.06.2014 kl.20:02

Var i Riga i 2011 og det er en utrolig spennende by! Jeg anbefaler å dra litt utenfor byen der de har store, fine strender! Det går jo en kanal gjennom byen, der bruker det å gå båter som man kan sitte på og få se flere sider av byen! Det er også en fornøyelsespark noen minutter unna, der er det en stor resturant med masse god mat og gøyale ting som karuseller, dyr og aktiviteter. I gamlebyen er det en hjørneresturant som har verdens BESTE pizza! Kommer ikke på noen navn siden det er såppas lenge siden, men prøvde å forklare mest mulig! Det er også mulighet for guide-tur med buss, gjennom gamlebyen, der du kan se alle de forskjellige bygningene som representerer forskjellige land. Også må dere legge merke til all den fine utskjæringene som er på bygningene! Det er flott! Om dere drar på guide-tur vil dere også få se de høyeste tårnene midt i Riga, der en gammel kirke er inkludert!

Eneste minuset med Riga som helhet er at det er en veldig skitten by. Det er søppel over alt og man vil liksom ikke støte på mennesker!

Ellers vil jeg si at det er en utrolig stor RIMI der, der de selger alt av sko til tver til brød til potter! Ja, you name it! Alt! Det er også litt morsomt at de har Rimi, Rema 1000, Narvesen osv :-) Lykke til på turen ;-)

Skriv en ny kommentar