hits

Bursdag, jobb og kjøkken

Heisann!

Da er vi kommet i mål med bursdagsfeiringene for denne gang. Min kjære har bursdag i dag og den ble feiret med oss her hjemme samt at hans eldste datter og hennes kjæreste kom å feiret sammen med oss! Nå er det ikke bursdager her i huset før i oktober og november.
I dag har jeg hatt min første dag med arbeidspraksis. Har vært borte fra arbeidslivet i fem år nå. Må si det var godt å kunne få begynne å prøve meg så smått med litt jobbing igjen. Å at jeg fikk praksis der jeg ønsket gjør jo det jo enda bedre. Jeg ønsket å jobbe med psykisk utviklingshemmede, å det fikk jeg. Synes det gir meg masse å kunne hjelpe og bistå de i deres arbeidsdag og gjøre deres dag til en god dag! Første dagen gikk veldig så fint og jeg gleder meg til neste gang jeg skal dit. Skal jobbe en dag i uken til å begynne med. Så blir det å trappe opp etterhvert.

Hjemme er jeg heller ikke arbeidsledig. Både store og små prosjekter står i kø. Det største prosjektet som vi skal få startet opp er kjøkkenet.

Som dere ser her så har vi et knøtt lite kjøkken. Dette skal vi nå gjøre noe med! Mer benkplass og et luftigere kjøkken er det vi skal prøve å få til. Så nå skal jeg fortsette med å tegne ferdig hvordan vi skal ha det!

Ønsker dere en fin kveld!

-Klem Tove-

3 kommentarer

svartbloggern

09.11.2014 kl.12:26

Fine tips. Jeg har også knøttlite kjøkken. Ligger noen bilder på bloggen min.

MammaBoka

14.09.2015 kl.23:00

Så fint skrevet :)

Fast leser her når du er her:)

Lyngrabben

04.02.2018 kl.09:49

MammaBoka: Tusen takk :)
Så koselig at du er fast leser :)

Skriv en ny kommentar