hits

Fire år siden sist

 

Heisann.

Fire år er gått siden jeg postet et innlegg her på bloggen. Mye har skjedd både på godt og vondt i disse årene jeg har vært fraværende her inne. Har tenkt i en del uker nå på om jeg skal prøve å blogge igjen. Lysten og ideene om hva jeg skal skrive har vært der men å komme i gang har ikke vært like enkelt.

Siden sist så har jeg blitt singel, flyttet to ganger, fått oss hund, blitt ufør og beste av alt kjøpt eget hus. Fem måneder siden jeg kjøpte huset men har ikke helt gått opp for meg enda at dette er mitt og at vi ikke trenger å flytte igjen. Men den følelsen vil vel komme litt sterkere etter hvert vil jeg tro.

Har så utrolig mye å være glad for men sliter veldig med å glede meg over ting. På gode dager er jeg i full aktivitet hele tiden. Da kommer det kreative frem. Kjenner det plager meg ganske mye at jeg ikke blir som før. Men prøver å ikke tenke så mye på det.

Jeg har nå endelig fått lagt en plan for hvordan jeg skal få huset slik jeg ønsker å ha det. Så etter min datters konfirmasjon i Mai kan jeg begynne å tenke på å få gjort noe med mine planer for hus og hjem.

 

 

Ble litt så som så med dette innlegget. Men jeg er nå forhåpentligvis i gang nå ;)

-Klem Tove-

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar