hits

Min favoritt

Hei hei!

Sola skinner fra skyfri himmel og i natt har det kommet masse snø her i Trøndelag:) Endelig får vi en god gammeldags vinter! Håper snøen blir liggende en stund slik at barna får glede seg over den mer enn bare noen få dager. Har en plan om å få måkt en stor snøhaug til de slik at de får lagd seg en snøhule. Det ble de veldig glade for da jeg gjorde det en gang før.

Nest yngstemann er i dag hjemme fra skolen da han har blitt smittet med kvalme og oppkast. Men nå har alle mine tre yngste fått det og håper det blir lenge til neste gang. Ikke godt til mammahjertet når barna er syke.

Fikk gått meg en tur ut i formiddag da min syke ønsket seg pære og cola. Må si det gjorde godt med en tur ut nå etter å ha vært inne de siste dagene :)

 

Vår lille frøken Lucky synes også det var deilig med en tur i dette nydelige været <3

 

Knipset ett par bilder av to av mine favoritter i hagen i det jeg var ute.

Er så heldig at det sto et lerketre i hagen til huset jeg kjøpte i fjor sommer :) Elsker disse nydelige konglene. Har plukket inn mange etter stormene som har herjet etter vi flyttet hit. Bruker de i interiøret og skal bruke noen som dekor i min datters konfirmasjon i Mai ;)

 

 

Dette "gjerdet" sto i hagen da jeg flyttet hit. Så har en plan om å få til en kosekrok der når tiden kommer for å få begynt med hagearbeid.

 

Ønsker dere en riktig nydelig <3

 

-Tove-

 

#hage #lerketre #lerkekongler #vinter #liveterbestute

 

4 kommentarer

Jernbanefrua..

13.02.2018 kl.13:23

Så fine bilder :-)) Koselig med litt snø, men her har vi nok fått bittelitt for mye av det gode. Håper finværet varer lenge nå - så det går an å nyte litt vinter også :-)) Ha en fortsatt fin dag :-)

Lyngrabben

15.02.2018 kl.06:21

Jernbanefrua..: Tusen takk :) Håper dere slipper å få mer snø nå. Her regner og snør det om en annen hver vinter så nå er det godt med litt skikkelig vintervær ;)) Ønsker deg en riktig fin dag :)

Cecilie kristiansen

13.02.2018 kl.17:05

Godt å få ut å luftet seg når det er sykdom i hus. Vert en helt fantastisk dag i dag. Og den måtte jo tilbringes inne, med en syk lille mann. God bedring i huset. :-)

Lyngrabben

15.02.2018 kl.06:18

Cecilie kristiansen: Ja det er sant :) Huff god bedring til din lille <3

Skriv en ny kommentar