hits

Min Lørdag

Heisann!

Håper det har vært en fin lørdag for dere så langt :) Her har det vært et fantastisk nydelig vintervær! Sol, vindstille og i natt har det kommet enda mer snø. Startet dagen med mye energi og godt humør :) Så etter morgenkaffen og en røyk heiv jeg meg rundt å måkte gårdsplassen for snø. Har nå fått til en ganske stor snøhaug slik at barna kan lage snøhule! Gleder meg til jeg kan vise de den når de kommer hjem i morgen etter å ha vært hos far denne helgen. Etter snømåkingen var jeg helt tom for energi. Enn om jeg bare kunne ha lært meg å fordelt denne energien utover dagen. Men nei da.... Kjører på til jeg er helt tom for så å bli liggende på sofaen å som regel sovner jeg. Å må slite meg gjennom dagens gjøremål. Så resten av dagen har jeg tilbrakt i sofaen sammen med hunden vår. Bra det er OL på tv og at jeg har et strikkeprosjekt på gang :)

 

Begynner å bli en bra snøhaugn nå. Å blir den for liten...ja da er det bare å måke mer. Har nok å ta av for å si det slik :)

 

Er ikke noe glad i at barna er borte. Blir så ensomt og stilt i huset. Ingen å styre og stelle for og gi omsorg til. Takler ikke det så godt. Men på slike dager hvor jeg trenger hvile kjennes det litt bedre ut da jeg slipper å ha dårlig samvittighet ovenfor barna for at jeg ikke orker så mye som før. Så pappahelgene går stort sett med til å hvile og samle energi til mine søte små kommer hjem igjen å fyller huset med glede og latter <3

 

Har denne søte snuppa da som holder meg med selskap <3

 

Marius genser til min datter på pinnene.

 

Barna har nå vinterferie og det er så langt meldt fint vær. Så har et ønske om at vi får til litt utetid sammen :) Vi har jo en stor hage som fort blir glemt på denne tiden av året. Så plana er å få til noen aktiviteter der. Å bålpanna skal det fyres opp i så de får grille pølser. Så håper bare været holder seg i uka som kommer!

 

Ønsker dere en riktig fin lørdagskveld  <3

 

-Tove-

 

#blogg #håndarbeid #strikking #snø #vinter #helg #vinterferie

4 kommentarer

Veronika8

17.02.2018 kl.18:53

💕💕💕

Lyngrabben

17.02.2018 kl.19:44

Veronika8: <3 <3 <3

Cecilie kristiansen

17.02.2018 kl.21:21

Jeg håper også været holder seg. Skikkelig kos når man kan være ute å finne på masse sammen. Liker ikke di dagene ungene er borte jeg heller. Blir liksom så tomt og ensomt <3 men du må kose deg så godt du kan :-)

Lyngrabben

18.02.2018 kl.07:31

Cecilie kristiansen: Takk for det <3 Ha en nydelig dag <3

Skriv en ny kommentar